Cenik

Za izračun cene izberite ustrezne dimenzije na desni.

V primeru, da potrebujete zaščitno mrežo daljšo od 10 m, nas prosimo kontaktirajte.

V paketu Kidpro PO MERI pripravimo ustrezno količino zaščitne mreže, profilov in materiala za pritrjevanje glede na vaše izmere. Paket vsebuje: mrežo, ustrezno število profilov, vijake in vložke za beton, les ali kovino, morebitni dodatni pritrdilni material (vrv, napenjalec, sidra, vezice ipd.), podrobna navodila za montažo, navodila za uporabo in garancijski list.

Najmanjša količina na enoto je 1 m².

Sistem zaščitne mreže je treba pritrditi z vseh štirih strani. Včasih se lahko uporabi plastificirana jeklena vrv, ki je vključena v ceno. Podlaga je lahko različna na vsaki strani. Pri oddaji naročila prosimo, da nam sporočite kakšna je podlaga oz. katere vijake potrebujete za vsako stran.

Cena zaščitne mreže je odvisna od velikosti in dimenzij odprtine. Glede na to, da mreža večjih dimenzij potrebuje manj nosilnih profilov in pritrdilnega materiala na enoto (m²), je cena večjih dimenzij zaščitne mreže na enoto (m²) nekoliko nižja. Ob isti površini imata lahko dve odprtini različno ceno. Na primer: cena za odprtino velikosti 3x3 m (9 m²) in 1x9 m (tudi 9 m²) je različna zaradi različne količine potrebnega materiala: 12 m oz. 20 m nosilnih profilov.

Za naročila nad 149€ je pošiljanje brezplačno.