Pogoji

Spošni pogoji

Rok dobave
Pakete odpošiljamo ob ponedeljkih. Tranzitni čas je en delovni dan.

Dostava
Cena pošiljanja v Sloveniji je 4,55 €. Dostava paketa za nakup nad 99 € je brezplačna. Če vas ob dostavi ni doma, vam bo dostavljalec v poštnem nabiralniku pustil obvestilo. Pakete dostavlja DPD paketna distribucija.

Cene - DDV
Cene so v evrih in vsebujejo DDV.

Garancija
Garancija na izdelek in montažo je 2 leti.
Servisiranje in rezervni deli so zagotovljeni za dobo 3 let po preteku garancije. Ostali garancijski pogoji so zapisani v garancijskem listu, ki ga prejmete z računom za izdelek.

Plačilni pogoji
100-odstotno avansno plačilo po predračunu na TRR, s kreditno kartico prek sistema PayPal. Za plačilo na TRR ponujamo 3,5 % popusta s kodo BANK.
Pred potrditvijo naročila ste dolžni preveriti vse opise, količine in vrednosti. Plačilo predračuna pomeni, da stranka potrjuje pravilnost naročila, se strinja z vsemi elementi ponudbe ter sprejema plačilne in splošne pogoje. Nepoznavanje ponudbe in njene vsebine ter morebitne nejasnosti ne morejo biti vzrok za kasnejšo reklamacijo. Vse kasnejše spremembe žal ne moremo priznati, oz. ima podjetje Kidpro pravico obdržati del ponudbene vrednosti blaga (do 20 %) zaradi stroškov, ki nastanejo, ko se izdelek prilagodi točni meri naročnika.

Reklamacija
V primeru, da bi radi reklamirali izdelek, vas vljudno prosimo, če nas najprej kontaktirate oz. nam sporočite, za kakšno reklamacijo gre. Skupaj bomo izbrali najhitrejši ter najugodnejši način za zamenjavo ali vračilo blaga. Kontaktirate nas lahko po telefonu 040 565 993, po elektonski pošti na info@kidpro.si ali po navadni pošti: Kidpro, Ivan Pejić s.p., Binkelj 38, 4220 Škofja Loka.

Odstop od naročila oz. pogodbe in vračilo blaga
Potrošnik ima pravico do odstopa od pogodbe in povračila kupnine (oz. dela kupnine, če je šlo za mrežo prilagojene velikosti) in to pravico uveljavlja tako, da v roku 30 dni od prejema izdelka/ov sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Nato mora v roku 14 dni od sporočila blago v nespremenjeni količini in nepoškodovano poslati podjetju Kidpro, Ivan Pejić s.p. na naslov Binkelj 38, 4220 Škofja Loka.
V primeru, da je bil izdelek prilagojen naročnikovim potrebam, ima podjetje Kidpro pravico obdržati do 20 % vrednosti izdelka zaradi stroškov, ki nastanejo, ko se izdelek prilagodi točni meri naročnika.
Stroške vračila blaga pri odstopu od pogodbe krije kupec. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petih delovnih dneh po prejemu vrnjenega blaga. Proizvodu priložite originalen račun. Vrnete lahko samo originalno zapakirane, nepoškodovane in še ne uporabljene proizvode.

Ostali pogoji
Rok dobave, odpreme ali montaže prične veljati po prejetem plačilu predračuna in zadnjih podanih spremembah. Z izdajo nove ponudbe se v celoti preklicuje prejšnja ponudba. Za navedene podatke in mere jamči stranka. V primeru, da ste davčni zavezanec, nam prosimo posredujte točne podatke z ID številko za DDV že ob naročilu, saj v nasprotnem primeru ne priznavamo kasnejše zavrnitve računa zaradi naknadne spremembe podatkov.

Pogoji zasebnosti

Varovanje podatkov
Podjetje Kidpro se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani www.kidpro.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov.
Vse dodatne informacije vam z veseljem posredujemo tudi po telefonu 0590 155 80 ali 040 565 993. Lahko pa pišete tudi na elektronski naslov info@kidpro.si.

Piškotki
Naša spletna stran uporablja piškotke za spletno trgovino in statistično analizo ogleda spletnega mesta z namenom izboljšanja delovanja strani. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ.
Uporabljamo naslednje piškotke:
1. Google Analytics: _utma, _utmb, _utmc in _utmz
2. Ecwid - piškotki brez katerih spletna trgovina ne deluje
3. Tawk.to - piškotki za online klepet

Pravno obvestilo

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.kidpro.si
Vsebine, objavljene na spletnih straneh podjetja Kidpro se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost in v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP), ki velja tudi za vsebine, objavljene na tej spletni strani.
Kidpro, kakor tudi druge pravne ali fizične osebe, ki sodelujejo pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, niso odgovorne za občasno nedelovanje strani www.kidpro.si in tudi ne za morebitno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ne glede na to, ali so bili uporabniki obvešceni o možnosti take škode.
Ker obstajajo na spletni strani Kidpro določene povezave na druge spletne strani, nad katerimi Kidpro nima nadzora, Kidpro ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katere koli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco, in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.
Kidpro si pridržuje pravico, da kadar koli in kakor koli, delno ali v celoti spremeni, dodaja ali odstrani vsebine, objavljene na spletni strani www.kidpro.si, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Copyright © 2018 KIDPRO, Ivan Pejić s.p. Vse pravice pridržane!